Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Pius Paantjens

Pius  Paantjens
Naam: Pius Paantjens
Mobiel: (06) 5333 2845

Over mij:

Ik ben bezig met afstuderen aan de opleiding commerciële economie. Gedurende het laatste jaar van deze studie ben ik in aanraking gekomen met Board Engineering. Hier heb ik de kans gekregen om mijn scriptie te schrijven op het gebied van online marketing. Dit is ook de reden dat ik vanaf januari 2017 de Brabantse gezelligheid heb ingeruild voor het Amsterdamse.
De samenwerking met de collega’s is zo goed gevallen dat ik naar aanleiding van deze afstudeerperiode heb besloten om bij Board te blijven. Daarnaast leek het werk als consultant me erg interessant en sprak uiteraard het commerciële deel dat hierbij zit me erg aan. De stap was dan ook snel gemaakt. Ondanks dat ik nog veel te leren heb bevalt het tot dusver goed!

Naast de klik met de collega’s van Board, was deze er ook met de stad Amsterdam. De stap van wonen in een klein dorpje in Brabant naar het wonen in Amsterdam was een grote. Gelukkig heb ik hier in korte tijd een netwerk aan vrienden op kunnen bouwen. Dit is grotendeels te danken aan de helden van Rap 14, een voetbal in Amsterdam, waarmee ik elke donderdag en zaterdag op het veld sta te schitteren (6e klasse zaterdag reserve). Het voetbal in Brabant heb ik nog niet opgegeven, dit blijf ik doen op de zondag. Naast veldvoetbal speel ik ook graag Beachvoetbal. Naar aanleiding van het NK van afgelopen jaar spelen we volgend jaar eerste divisie.

Actieve vacatures:

Copyright © 2022 Board Engineering   |  Sitemap   |  Disclaimer
Board Engineering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close