Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Nick van Doorn

Nick  van  Doorn
Naam: Nick van Doorn

Over mij:

Ik ben in 2011 begonnen aan mijn professionele carrière bij Wittur. Dat is een technische groothandel voor lift componenten en complete liften. Hier ben Ik toevallig terecht gekomen via een uitzendbureau naast te hebben gewerkt als elektricien. Ik had mij voorgenomen om mijn tijd netjes uit te zitten en dan weer op zoek te gaan naar een functie als monteur.
Echter werden 6 maanden bijna 6 fantastische jaren bij een bedrijf waar Ik mijzelf heb kunnen ontplooien als technisch commerciële man en een groot netwerk heb kunnen opbouwen met allerlei mooie liftbedrijven waar Ik veel contact mee heb gehad in goede-en slechte tijden.
Ik merkte aan mijzelf dat Ik het klantencontact erg leuk vond. De voldoening die je krijgt als klanten tevreden zijn geeft mij een enorme boost.
De veranderlijke wereld zoals de liftenwereld vond Ik ook zeer uitdagend om in te werken. Om de klanten te blijven voorzien van goede ondersteuning en advies kan best moeilijk zijn, maar Ik hou van een bewegelijke wereld, waar je nooit klaar bent met leren.
Uiteindelijk de keuze gemaakt om wat nieuws te zoeken en kwam na het online zetten van mijn C.V. terecht bij BOARD Engineering. Weer totaal wat anders, echter kon Ik wel mijn netwerk en kennis toepassen van Wittur om gericht kandidaten te zoeken voor liftbedrijven. Sinds April heb Ik al een aantal mooie samenwerkingen op de rit mogen zetten en Ik hoop dat dat er nog meer mogen worden.
Ik doe voornamelijk de liftenbranche, maar ook op elektrotechnisch gebied.

In mijn vrije tijd bouw Ik computers, bezoek Ik zo veel mogelijke rock en metal concerten en hou Ik van hardlopen en bergvakanties.

Actieve vacatures:

Copyright © 2018 Board Engineering   |  Sitemap   |  Disclaimer
Board Engineering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close