Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Michel Ockhuijsen

Michel  Ockhuijsen
Naam: Michel Ockhuijsen
Mobiel: (06) 2360 6570

Over mij:

Vanaf 2007 werk ik in de arbeidsbemiddeling, gestart bij een generiek werving en selectiebureau. Deze kans greep ik met beide handen aan en vanaf het begin heb ik passie voor de arbeidsbemiddelingsbranche gekregen. Het is een bijzondere wereld waarin je continue met mensen in gesprek bent over wat ze zoeken, wat hun passie is en dit koppelen aan onze gewaardeerde klanten waar we al jaren mee samenwerken. Ik als “mensen mens” vind het fantastisch om 2 partijen tot elkaar te brengen en hier een langdurig succes van te maken.
Omdat ik altijd al de ambitie voor ondernemen heb gehad, heb ik in 2013 de stap genomen om zelfstandig een bedrijf op te zetten. Vanwege mijn ervaring en passie voor arbeidsbemiddeling ben ik verder gegaan waar ik mee bezig was en heb ik Board Engineering opgezet. Door mijn netwerk en interesse in de techniek heb ik ervoor gekozen om met Board Engineering de focus volledig op de technische markt te leggen. Mijn netwerk en specialisatie ligt in de installatietechniek en industrie, hierin probeer ik voor zowel de kandidaat als mijn klanten de beste match te vinden.
Inmiddels zijn we flink gegroeid en werken we met 4 consultants vanuit Amsterdam. Alle consultants hebben een specialisatie binnen de techniek, maar allen techniek in het algemeen. Onze ambitie is groot en we hopen deze groei dan ook verder uit te bouwen in de toekomst met meer collega’s die passie hebben voor arbeidsbemiddeling en techniek.

In mijn privé leven ben ik net zo druk als in mijn zakelijk leven. Samen met mijn geliefde en zoon geniet ik van het leven door zoveel mogelijk samen leuke dingen te ondernemen. Ook breng ik graag veel tijd door met familie en vrienden. Verder heb ik nog een andere passie in mijn leven, dat is wakeboarden. De beperkte vrije tijd die ik heb probeer ik hieraan te besteden om enigszins op hoog niveau te presteren tijdens wedstrijden in binnen-en buitenland.

Actieve vacatures:

Copyright © 2024 Board Engineering   |  Sitemap   |  Disclaimer
Board Engineering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close