Login
Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in

 

Maarten Beijn

Maarten  Beijn
Naam: Maarten Beijn
Mobiel: (06) 1426 7778

Over mij:

Sinds 2010 ben ik werkzaam in de Werving & Selectie branche. Bij mijn laatste werkgever, een Werving & Selectiebureau in de techniek, heb ik 9 jaar gewerkt. Ik ben er gestart als consultant en uiteindelijk heb ik als vestigingsmanager leidinggegeven aan de vestigingen in Rotterdam en Amsterdam.

Omdat ik altijd de ambitie heb gehad om te gaan ondernemen, heb ik in 2019 de stap gezet en Board Engineering Sales opgericht. Bij Board Sales ligt de focus op technisch commerciële functies en kandidaten in de elektrotechniek, werktuigbouwkunde, mechatronica en installatietechniek. Branches waar we actief in bemiddelen, zijn o.a. olie & gas, machinebouw, klimaattechniek, industriële automatisering, maritiem & offshore, aandrijftechniek en procestechniek.

Het is een dankbare taak om de juiste match tussen kandidaat en werkgever te creëren. Nog mooier is het als de opdrachtgever een volgende keer terugkomt met een aanvraag! Het opbouwen van een relatie en het winnen van vertrouwen is daarbij erg belangrijk. Ik houd van een betrokken en open manier van samenwerken waarbij gemaakte afspraken worden nagekomen.

Naast mijn werk geniet ik van mijn twee(ling) zonen Daan en Mats en van mijn vrouw Annemieke. Ik vind het heerlijk om te tennissen, te hardlopen, te fitnessen, voetbal te kijken en om in de vrije tijd een lekker biertje te drinken bij de barbecue of sushi.

Benieuwd naar de mogelijkheden die we je kunnen bieden? Dan kan je mij benaderen via bovenstaande gegevens.

Actieve vacatures:

Copyright © 2024 Board Engineering   |  Sitemap   |  Disclaimer
Board Engineering gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close